söndag 9 juni 2013

Träff

Började dagen med lite sovmorgon och morgonmys med hundarna. De gillar inte riktigt att vi numera förbjuder dem att komma upp i sängen när vi går och lägger oss. Ärligt talat kommer de oftast upp och lägger sig hos oss när vi väl somnat  (och då främst den yngre), men sen är det de dagar (nätterna) som de stannar nere. Men då har de brått att komma upp så fort vi visar tecken på att vi håller på att vakna. 

Efter frukost och lite annat var det bara att göra sig klar, för att åka iväg på bloggträff. Var väl meningen att vi skulle bli fler, men då dagen för många var inbokad sedan tidigare var vi bara två som kunde idag. Så istället för att ställa in tog Mot ett liv och jag en fika tillsammans. 

Tackar för en riktigt trevlig eftermiddag, tiden sprang iväg. Det var så skönt att kunna prata så öppet om allt som har med barnlösheten att göra, och få bekräftat att man inte är ensam om alla känslor. För det är verkligen skillnad på att läsa det i bloggar och få höra en annan person säga det i ett vanligt samtal. 

2 kommentarer:

  1. Det var jättekul att se dig, och väldigt skönt att kunna prata öppet. Det måste vi göra om :-)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns inget annat jag kan säga än, att jag håller med dig. Och att vi så klart måste göra om det igen. =)
      kram

      Radera